Политика конфиденциальности

 

Політика конфіденційності,

захисту і обробки персональних даних

 

Дана Політика захисту і обробки персональних даних (далі-«Політика») включає умови щодо обробки і захисту персональних даних, здійснюваної відповідно до сформульованої мети та підстав для виконання такої обробки персональних даних.

Володілець персональних даних – особа, зазначена у п.1 Загальних положень Публічного договору (оферти) про надання послуг.

Дана Політика разом з Публічним договором (офертою) про надання послуг, розміщеному на сайті http://aladdina.com.ua , являються  основою на підставі  якої проводиться  одержання персональних даних (Користувача, про нього самого, або тих даних, які Користувач надає про інших суб’єктів персональних даних), які будуть оброблені.

 Надаючи  свої  дані  в  електронному  вигляді за  будь-яким з посилань  на сайті http://aladdina.com.ua, або в інших випадках передбачених цією Політикою, Користувач погоджується з положеннями, викладеними в Політиці і надає добровільну та безумовну згоду на обробку його персональних даних.

Адміністрація поважає право суб’єктів персональних даних, що є користувачами (далі-«Користувачі») Сайту на  недоторканість  приватного життя  та  конфіденційність персональних  даних,  наданих  у результаті користування Сайтом, та застосовує відповідні заходи безпеки, спрямовані на запобігання несанкціонованому доступу, зміні або поширенню персональних даних.

    Паролі Користувачів зберігаються в зашифрованому вигляді, що робить їх використання неможливим, навіть при фізичному доступі до обладнання сайту (Порталу).

    Особисті дані Користувачів використовуються тільки для їх ідентифікації та не можуть бути передані третім особам, за виключення розміщення даних (назва, вид діяльності, контактні дані, лого чи торгова марка (бренд)) юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в каталозі Порталу.

    Тимчасові файли Cookies, які використовуються для зручності Користувача та коректної роботи Сайту можуть бути збережені на комп'ютер Користувача.

Обробка персональних  даних відбувається  згідно з  Законом  України  «Про  захист персональних даних» та чинними законодавчими актами України. Дана Політика надає Користувачам інформацію про мету отримання персональних даних, порядок обробки персональних даних, умови надання доступу до персональних даних третім особам тощо.

 

·        Персональні дані отримуються, зберігаються і використовуються з наступною метою:

- надання Порталом послуг Користувачу у відповідності до умов Публічного договору (оферти) про надання послуг, розміщеному на сайті http://aladdina.com.ua , виконання правочинів через мережу Інтернет ;

- верифікація Користувача;

- контролю і поліпшення якості послуг, які надаються Користувачам;

- надання користувачам усієї інформації, що може їх зацікавити та/або надання якої передбачено ЗУ «Про захист прав споживачів» та чинними нормами законодавства України;

- інформування Користувачів про нову продукцію та/або послуги;

-забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно Користувача в силу дотримання вимог законодавства, умов правочинів чи для реалізації прав, обов’язків та інтересів відвідувачів Порталу.

 

·         Персональні дані, які отримує Адміністрація від Користувача:

Адміністрація збирає персональні дані Користувачів на офіційному веб-сайті- http://aladdina.com.ua  при реєстрації Користувача, розміщенні ним оголошень, використання Користувачем сервісів Порталу.  

В залежності від обсягу та виду послуг, які Користувач бажає отримати, можуть включатись наступні дані (окремі з них):

ü  Прізвище, ім’я, по-батькові або назва юридичної особи

ü  Дата народження фізичної особи

ü  Контактна інформація: адреса, номер телефону, адреса електронної пошти

ü  Інші дані, надання яких передбачено формами для заповнення Порталу

 

У разі ненадання Користувачем персональних даних, послуги Порталу недоступні, інформація може бути надана Порталом лише в обсязі, в якому допускається до перегляду Відвідувачу (випадковому гостю). Весь спектр послуг доступний  Користувачам Порталу на умовах, визначених Публічним договором (офертою) про надання послуг.

 

·         В процесі перебування Користувача на веб-сайті, Адміністрація також може отримати інформацію:

Автоматичну інформацію про візит на сайт з комп’ютеру, що використовує Користувач під час читання сторінок Порталу. 

Така інформація не ідентифікує особу Користувача та не є персональними даними Користувача. Вона лише надає Адміністрації інформацію про кількість відвідувачів веб-сайту та типи комп’ютерів, які вони використовують. З цією інформацією Адміністрація має можливість покращити веб-сайт, зробити Портал універсальним і більш зручним для всіх Користувачів.

Інформація включає наступне:

ü  Дату і час візиту Користувача на веб-сайт

ü  Які саме сторінки відвідувались та протягом якого проміжку часу

ü  Доменне ім’я  Користувача чи постачальника інтернет-послуг та “IP” адресу

ü  Інформація про інтернет-браузер, з використанням якого здійснюється огляд сторінок сайту та про операційну систему комп’ютера Користувача  

ü  Веб-сайт, при переході з якого Користувач опинився на веб-сайті Адміністрації.

 

Адміністрація не здійснює збирання чи використання персональної інформації про Користувача способом використання cookie-файлів, разом з тим, шляхом активації cookie-файлів або підтриманням їх в активному стані, Користувач надає свою згоду на зберігання файлів-cookie на браузері Користувача.

Вимкнення cookie-файлів можуть вплинути на функціональність веб-сайту та роботу Користувача із Порталом.

 

·         Захист персональних даних

Адміністрація надає захист персональних даних з дотриманням чинного законодавства України. Будь-яка інформація, яку Користувач надає Адміністрації буде зберігатися на захищеному комп’ютерному сервері в Україні. Програмне забезпечення серверу зашифровує усю інформацію, що надається Користувачами.

Адміністрація зберігає дані оновленими та не довше ніж це є дійсно необхідним.

 

·   Захист адреси електронної пошти

Адреса електронної пошти використовується лише з метою надання відповідей Користувачу чи його інформування, а відносно юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, - може зазначатись в Каталозі Порталу.

 

·  Згода на надання персональних даних

Поставивши помітку «V» чи здійснивши оплату, як згоду з умовами Публічного договору (оферти) про надання послуг, опублікованого на сайті http://aladdina.com.ua , Користувач:

1)             засвідчує, що персональні дані про нього, надаються Користувачем  Адміністрації добровільно, чим підтверджує, що такі дані Адміністрація отримує правомірно і володіє ними на законних підставах;

2)             засвідчує наявність у  Адміністрації права на обробку персональних даних Користувача відповідно до вищевказаної мети їх обробки;

3)             погоджується, що обробка  Адміністрацією персональних даних про Користувача зумовлюється необхідністю реалізації Адміністрацією прав та обов’язків відповідно до закону або в межах відповідного Публічного договору (оферти);  

4)             надає згоду Адміністрації на передачу персональних даних про Користувача третім особам, якщо це потрібно відповідно до вищевказаної мети чи відповідно до вимог законодавства, без обов’язку Адміністрації кожного разу повідомляти Користувача про такі дії;

5)             підтверджує отримання від Адміністрації належного повідомлення про права Користувача, мету збору персональних даних Користувача, інформації, надання якої передбачено Користувачу ЗУ «Про захист персональних даних»;

6)             надає право Адміністрації зберігати персональні дані Користувача протягом всього терміну діяльності Адміністрації або до моменту, коли Користувач побажає видалити відомості про себе чи заборонить у письмовій паперовій формі їх зберігання або передання, якщо інше не впливатиме із закону чи специфіки відносин між Користувачем та Адміністрацією.

 

·         Посилання на веб-сайти третіх сторін

Веб-сайт http://aladdina.com.ua може надавати можливість його відвідувачам / користувачам переходити на веб-сайти третіх сторін за допомогою спеціальних з’єднань – посилань, гіперпосилань, банерів. Наповнення пов’язаних сайтів є виключною відповідальністю третіх сторін, які їх створили.

Адміністрація не гарантує наявності таких сайтів і за жодних обставин не несе відповідальності за зміст, достовірність, законність, повноту та точність поданої на них інформації, так само як і за якість та властивості продуктів або послуг, запропонованих на пов’язаних веб-сайтах.

Веб-сайт http://aladdina.com.ua  може містити посилання на інші сайти виключно для зручності Відвідувачів / Користувачів, і наявність посилання за жодних обставин не вважатиметься такою, що підтверджує якісь зобов’язання або гарантії Адміністрації стосовно правдивості інформації, поданої на цих веб-сайтах, а також щодо якості продуктів і послуг, пропонованих третіми сторонами.

 

·         Відмова від надання персональних даних

За відсутності у Адміністрації необхідної інформації у зв’язку з відмовою Користувача надати таку інформацію, на жаль, Адміністрація не матиме змоги зареєструвати відповідного Користувача та/або надати послуги, що пропонуються Порталом.

·         Інше відносно захисту персональних даних

Користувач має право особисто та за письмовим запитом у паперовій формі дізнатися більше інформації, яку зберігає Адміністрація відносно такого Користувача.

Политика конфиденциальности Кешбэк от Aladdina Счет Aladdina Условия использования Перечень запрещенных объявлений Пополнить счет Aladdina